Kalėdinė popietė su globėjais

2023 – švelnaus ,,kiškučio” – ,,katinėlio” metai bėgte bėga į pabaigą. Darbai, darbeliai, ruošiantis metinėms Kalėdinio laikotarpio šventėms, vienas kitą veja.

Gruodžio 19 d. jau nuo 15.30 val. globos centre rinkosi savivaldybės vaikų globėjai su vaikais ir be vaikų. Sulaukėme ir garbingų viešnių: Pagėgių savivaldybės vicemerės Ligitos Kazlauskienės ir vicemerės Aušros Zongailienės su didele puokšte vaisių bei VVTAĮT prie SADM Tauragės apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjos Linos Komskienės su dovanėle.

      ,,Regis tarp Jūsų nėra nė vieno, kuris čia būtų pirmą kartą. Ir visi kartu šiandien mes čia esame, kadangi turime bendrų tikslų ir siekių: globoti, mylėti ir auginti vaikus. Todėl šiandienos susitikimas bus atitinkantis mūsų lūkesčius. Tai bus GIMK mokymai ir jų tema „Adventas. Kūčios. Kalėdos. Kas tai ir kodėl?“, – kalbėjo VVTAĮT atestuoti asmenys (GIMK mokytojos) Nijolė ir Asta. 

      Popietės metu, direktorė įvardinta kaip renginio mecenatas, rėmėja, ambasadorė, staigmenų organizatorė ir viso renginio koordinatorė, kiekvienam globojamam vaikui ir globėjui skyrė po kalėdinę dovanėlę. GIMK mokytojos išdalino nykštukų dovanėles, visi renginio dalyviai pasikeitė simbolinėmis dovanėlėmis, atliko pratybas su burtais ir linkėjimais…

O kas negalėjo dalyvauti popietėje ir gauti dovanėles, tikrai neliks nuskriausti: kai galės – atvyks į globos centrą ir pasiims, kas negalės – atgabens globos centro darbuotojos!

     Nuostabus stebuklų, geros nuotaikos ir šypsenų, sveikinimų ir apkabinimų laikas – KALĖDOS!