Velykinis konkursas

Mieli Pagėgių savivaldybės vaikų globėjai!

      Artėja viena iš gražiausių, metų šventė – Velykos. Neabejojame, kad kiekviena šeima, laikydamasi šios šventės pagrindinių tradicijų ir papročių, dar susikuria ir savo, išskirtinių, Šventų Velykų minėjimo ir šventimo, tradicijų. Mes, Pagėgių Globos centras, labai norime pamatyti ir sužinoti, kaip Jūs savo namuose jas švenčiate su savo šeimos nariais. Tačiau, nenorime gadinti šeimyninės idilės ir brautis tokią dieną į jūsų namus. Todėl kviečiame, prašome padovanoti mums ir leisti pasidalinti facebook paskyroje: „Vaikai yra vaikai. Pagėgiai“, savo šeimos piešiniais apie jūsų tradicijas švenčiant Šv. Velykas. Taip pat kviečiame prisijungti ir Vaiko globos centro bei bendruomeninių globos namų šeimynas!

     Skelbiame piešinių apie Velykų tradicijas Pagėgių savivaldybės globėjų šeimose, konkursą!

Sąlygos:

  1. Piešiniai gali būti įvairaus formato, mažiausias A4 (standartinis piešimo lapas);
  2. Technika – įvairi (guašu, akvarele, flomasteriais, vaškinėmis spalvomis, aplikacijos iš popieriaus, plastilino, šiaudų, buitinių atliekų, maisto produktų (kruopos, žirniai, pupelės, makaronai) ir pan.
  3. Daugiausiai „like“ paspaudimų surinkę darbeliai – taps I, II, III vietų prizininkais, o visų dalyvavusių laukia atminimo dovanėlės – prizai, siurprizai!
  4. Tema: „Pasiruošimas Velykoms ir šventės tradicijos mūsų šeimoje“.
  5. Piešinius, iki kovo 30 d., prašome pristatyti:

Visa trūkstama informacija jums bus suteikiama tel. 869082764 arba mūsų Messenger susirašinėjimo puslapyje Bendraminčiai GC!

Labai lauksime jūsų darbelių, skambučių ir apsilankymo, laikantis saugumo instrukcijų dėl covid-19!